, ,

Bir Şarkısın Sen 11 Ağustos Şarkıları Videoları

Bir Şarkısın Sen 11 Ağustos Şarkıları Videoları
Bir Şarkısın Sen 11 AğBir Şarkısın Sen 11 Ağustos Şarkıları Videoları
Minikler, Nil Burak’la aynı sahnede…
Bir Şarkısın Sen’in konukları, yaşam enerjisi uzmanı Ahmet Maranki, eski Türkiye güzeli ve ajans sahibi Neşe Erberk ile Türk pop müziğinin unutulmaz ismi Nil Burak…
Bir Şarkısın Sen 11 Ağustos Şarkıları Videoları
Türkiye genelinde yapılan elemelerde binlerce çocuk arasından seçilen güzel sesli çocuklar, son yılların en çok beğenilen şarkılarını seslendiriyor. Ajda Pekkan’dan Cem Karaca’ya, Zeki Müren’den Sezen Aksu’ya kadar pek çok unutulmaz ismin eserleri Bir Şarkısın Sen’de seslendiriliyor. Bir Şarkısın Sen 11 Ağustos Şarkıları Videoları Programı başarılı oyuncu Pınar Altuğ sunuyor.
Gaziantep'in gururu İsmail yarın akşamki bölümde "Hış Hışı Hançer" adlı Gaziantep türküsünü seslendirecek. Türkünün içinde sahnenin ortasına oturarak okuduğu uzun hava yoğun alkış alan İsmail Gaziantep'in gururu olduğunu bir kez daha ispat etti.

Bir Şarkısın Sen ekibinin Türk Sanat Müziği söyleyen tek yıldızı Soner yarın akşam yine bir Türk Sanat Müziği klasiği olan "Veda Busesi" adlı eseri seslendirerek izleyenlerin bir kez daha beğenisini toplamaya çalışacak.

Hareketli türkülerin minik yıldızı Recep "Halkalı Şeker" adlı türküyle stüdyodaki seyircilere hareketli dakikalar yaşattı. 

Tokat'ın Gülü Canan "Konyalım" adlı türküyü seslendirerek kendine has gırtlağıyla izleyenleri bir kez daha büyüledi.
Bir Şarkısın Sen ekibinin kendine has tarzı, sesi, saçı ve renkli çeketleriyle en sevilen minik yıldızlarından Ali bu hafta Sezen Aksu'nun "Keskin Bıçak" adlı şarkısını seslendirecek. Keskin Bıçak'ı Ali'nin yorumundan dinlemek isteyenler yarın Bir Şarkısın Sen'i kaçırmayın!

Bir Şarkısın Sen'in en minik yıldızlarından Veli papyonu ve kendine has tarzıyla yine göz doldurdu. Veli yarın akşam üç büyüklerinden biri olan Ferdi Tayfur'un "Çeşme" adlı şarkısını seslendirecek. Programa katılan konukların büyük beğenisini toplayan Veli yarın akşam 22:20'de "Bir Şarkısın Sen" ile ATV ekranlarında!
Dokuz sekizlik şarkıların vazgeçilmez yıldızı Ceren Tarık Mengüç'ün " Şak Şuka" adlı şarkısıyla yine bütün stüdyoyu ayağa kaldıracak. Ceren'in Nil Burak ve Pınar Altuğ ile yaptığı göbek dansını kaçırmayın!

Kaynak site: http://fragmanvideoizle.com/bir-sarkisin-sen-11-agustos-sarkilari-videolari.html#ixzz23EoqI7fCustos Şarkıları Videoları