Muhteşem Yüzyıl 70. Bölüm Fragmanı


Muhteşem Yüzyıl 70. Bölüm Fragmanı

Muhteşem Yüzyıl 70. Bölüm Fragmanı
Muhteşem Yüzyıl 70. Bölüm Fragmanı ve Özeti izle 24 Ekim 2012 Dizinin yeni Bölümü Çarşamba Akşamı Yayında Yayınlanacak olan yeni bölümü izleyiciler sabırsızlıkla bekliyor.  Geçen bölümde bir çok olay yaşanmıştı izleyiciler 70. Bölümde neler olacağını merak ediyor.

Muhteşem Yüzyıl 70. Bölüm Fragmanı ve Özetiizle 24 Ekim 2012

Dizinin yeni Bölümü Çarşamba Akşamı Yayında

Yayınlanacak olan yeni bölümü izleyiciler sabırsızlıkla bekliyor.  Geçen bölümde bir çok olay yaşanmıştı izleyiciler 70. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Oyuncu kadrosu ve kurgusuyla tartışmasız en çok izlenen dizi olmayı başardı. Bu yayın döneminde 3. sezon bölümlerini bizlerle paylaşmaya devam edenMuhteşem Yüzyıl adlı dizinin 70. Bölümü 24 Ekim 2012 Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.  Star Tv’de kaçırmayın. Keyifli Seyirler.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 70. Bölümü ile ilgili yorum yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayınız.

Muhteşem Yüzyıl 70. Bölüm Özeti:

Hürrem Sultan yine rahat durmaz. Bu sefer onun hedefinde Hatice Sultan vardır. Hatice Sultan’ı öldürmesi için saraya yeni gelen cariye’den Haticeyi öldürmesini ister. Hürrem’in bu isteğine karşı çıkamayan cariye Hatice Sultan’ı öldürmeye çalışırken Hatice ona engel olmayı başarır. Bunu kimin yaptırdığı bilinmezken Hürrem olanlardan nasıl kurtulacaktır? İbrahim Paşa, Hatice Sultan’a olan aşkını yeniden alevlendirmek için neler yapacaktır?

Muhteşem Yüzyıl 70. Bölüm Özeti ve Fragmanı Videosu